ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un vaccin reduce cu 30% riscul de infectare cu HIV - articole medicale

Un vaccin reduce cu 30% riscul de infectare cu HIVUn vaccin experimental contra virusului HIV a reusit, pentru prima data, sa reduca riscul de imbolnavire, au anuntat miercuri cercetatorii din armata americana si responsabili din sistemul sanitar thailandez.

Cercetatorii au explicat, in cadrul unei conferinte de presa, ca vaccinul reduce cu 32,1% riscul de contractare a virusului HIV. Rezultatul a fost obtinut dupa ce s-au efectuat teste pe 16.000 de voluntari din Thailanda, informeaza Le Figaro.

"Rezultatul reprezinta o descoperire extraordinara, pentru ca este prima oara cand avem o dovada ca un vaccin contra virusului HIV este eficient in a preveni imbolnavirea", se arata intr-un comunicat.

"Este un pas inainte foarte important, si ne da sperante ca putem ajunge la un vaccin eficient utilizabil in intreaga lume", a declarat coloneloul Jerome Kim.

Produsul este o combinatie intre doua vaccinuri testate anterior, insa care nu si-au dovedit eficacitatea independent. Se pare ca a fost testat inca din octombrie 2003 in doua provincii thailandeze. (L.S.)
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-24-2009/un-vaccin-reduce-cu-30-la-suta-riscul-de-infectare-cu-hiv-896425




Un vaccin reduce cu 30% riscul de infectare cu HIV - articole medicale - startsanatate