ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un virus ucigas, descoperit in Australia - articole medicale

Un virus ucigas, descoperit in AustraliaOamenii de stiinta australieni au descoperit ca doua vaccinuri folosite impotriva unei boli infectioase se pot recombina si pot avea ca rezultat un virus ucigas.

Din aceasta cauza, autoritatile din Australia vor reconsidera strategia de vaccinare a animalelor, scrie vaccin folosit la oameni.

Concret, in cazul unor pui, vaccinul i-a ucis, in locul protectiei pe care trebuia sa o ofere impotriva virusului respirator ILT. Noua tulpina de virus s-a format dupa recombinarea a doua vaccinuri folosite pentru tratarea bolii. Aceasta tulpina a fost una cu putere mai mare decat cea originala.

Oamenii nu sunt in pericol

Profesorul Glenn Browning spune ca implicatiile acestui pericol sunt mult mai mari. Din fericire, crede el, oamenii nu sunt in pericol din aceasta cauza. Este putin probabil ca vaccinurile folosite la oameni sa se recombine.

Specialistii dau ca exemplu esecul de recombinare a virusului gripei aviare, H5N1, cu virusul gripei umane. In plus, epidemiile de gripa repetate si numarul urias de bolnavi, in jur de sapte miliarde, nu au avut ca rezultat o asemenea recombinare care sa creeze un alt virus mortal la oameni.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/vaccin/un-virus-ucigas-descoperit-in-australia-1178553




Un virus ucigas, descoperit in Australia - articole medicale - startsanatate