ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Varstnicilor le ia mai mult sa recunosca un chip - articole medicale

Varstnicilor le ia mai mult sa recunosca un chipChiar daca se banuia de multa vreme ca varstnicii au ceva probleme in a recunoaste chipurile, cercetatorii britanici au simtit nevoia de certifica aceasta informatie printr-un studiu.

Dupa ce au scanat creierele a 33 de voluntari, cu varste cuprinse intre 22 si 70 de ani, cercetatorii de la Universitatea din Glasgow au ajuns chiar la concluzia ca, in unele cazuri, varstnicilor le este chiar imposibil sa faca legatura intre un chip si o persoana cunoscuta, ceea ce nu se intampla deloc in cazul tinerilor.

Testele realizate de Guillaume Rousselet vin in sprijinul ideii ca odata cu inaintarea in varsta, activitatea noastra cerebrala incetineste. Studiul a vrut sa arate care sunt acele regiuni din creier cel mai afectate si cu cat anume pierde creierul in acuratete, cand e vorba de recunosterea fetelor, relateaza The Telegraph.

Mai ramane sa se strabileasca si cauzele acestei degenerari, mai mentioneaza Guillaume Rousselet, in raportul publicat in jurnalul medical BMC Neuroscience.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-09-2009/varstnicilor-le-ia-mai-mult-sa-recunosca-un-chip-880514




Varstnicilor le ia mai mult sa recunosca un chip - articole medicale - startsanatate