ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Veste buna pentru mame: maternitatea imbunatateste memoria - articole medicale

Veste buna pentru mame: maternitatea imbunatateste memoriaIn cadrul unui studiu de specialitate, profesoara Melissa Santiago, de la American University Carlos Albizu, Miami, a prezentat motive fundamentate si verificate in practica, demonstrand ca femeile care au copii dispun de o memorie mai buna decat cele care, din diferite motive, nu au nascut.

Aceasta descoperire infirma vechile prejudecati, conform carora femeile gravide pierd din memorie, iar aceasta diminuare ramane permanenta tot restul vietii. S-a vehiculat chiar ideea ca, pe masura evolutiei sarcinii, femeia ar transmite fatului unele functii proprii organismului sau, inclusiv memoria, care raman astfel diminuate, informeaza nastere, creierul revine la dimensiunea normala, cu care ocazie are loc o fortifiere a capacitatii de memorare.

In plus, s-a dovedit ca, dupa nastere, se imbunatateste sensibil memoria vizuala a mamei, iar acest detaliu este probabil creat de natura, anume pentru ca mama sa aiba posibilitatea supravegherii copilului in conditii mai bune.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/memoria/veste-buna-pentru-mame-maternitatea-imbunatateste-memoria-1182617




Veste buna pentru mame: maternitatea imbunatateste memoria - articole medicale - startsanatate