ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vinul rosu combate inflamatiile - articole medicale

Vinul rosu combate inflamatiileConsumul moderat de vin rosu ajuta la prevenirea si combaterea inflamatiilor cauzate de diferite boli, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Glasgow (Scotia), anunta presa britanica.

Unul dintre cercetatori, dr. Alirio Melendez, sustine ca bolile inflamatorii acute sunt foarte dificil de tratat si multi pacienti mor din cauza lipsei unui tratament adecvat. Astfel, potrivit ultimelor descoperiri, vinul rosu are proprietatea de a bloca doua proteine din organism si poate combate, astfel, inflamatiile.

"Potentialul terapeutic al vinului rosu este cunoscut de foarte multi ani, iar cercetatorii i-au dezvaluit toate secretele si au descoperit cum substanta numita resveratrol, continuta de vin, in cantitati ce variaza, poate duce la noi tratamente pentru bolile inflamatorii", au mai precizat specialistii care au elaborat studiul.

Anul trecut, un medic australian, Phillip Norrie, sustinea ca a creat cel mai sanatos vin, care ar contine de 100 ori mai mult resveratrol decat vinul normal.

Consumul moderat de vin rosu mai este cunoscut si pentru eficienta in lupta cu cancerul si pentru proprietatile sale de a preveni formarea cheagurilor sanguine.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-02-2009/vinul-rosu-combate-inflamatiile-839933
Vinul rosu combate inflamatiile - articole medicale - startsanatate