ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vitamina B nu protejeaza inima - articole medicale

Vitamina B nu protejeaza inimaMai ales in cazul celor care sufera de boli de inima este impamantenita ideea ca Vitamina B protejeaza inima de stop cardiac. Mai multe studii derulate recent arata insa ca nu exista nicio dovada in sprijinul acestei idei.

Noile descoperiri, care se bazeaza pe 8 teste clinice, in care au fost cuprinse 24.000 de persoane, concluzioneaza chiar ca Vitamina B nu ar trebui folosita in acest scop, informeaza Reuters.

Pana acum multi erau de parere ca Vitaminele B, acidul folic, B6 si B12, ajuta la prevenirea complicatiilor in cazul bolilor de inima, fapt ce nu a putut fi dovedit in niciunul dintre testele derulate.

Studiile, derulate pe persoane cu risc crescut de boli de inima sau in cazul carora boala se instalase deja, pe diabetici, hipertensivi sau persoane cu colesterol marit, suferind de aterosleroza sau complicatii ale inimii, au aratat ca suplimentele de Vitamina B nu influenteaza riscul de a expcomplicatii ale inimii, licat Dr. Arturo J. Marti-Carvajal, un specialist din Venezuela.

Pentru a tine boala sub control sau a micsora riscul instalarii ei se recomanda tot exercitiul fizic regulat, masurarea periodica a presiunii arteriale, a colesterolului si a nivelului de zahar din sange si o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume, fara produse de fast-food sau alimente ce ar putea pune in pericol sanatatea.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-14-2009/vitamina-b-nu-protejeaza-inima-918519




Vitamina B nu protejeaza inima - articole medicale - startsanatate