ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vitamina care ajuta la tratarea tuberculozei - articole medicale

Vitamina care ajuta la tratarea tuberculozeiVitamina D ajuta corpul sa lupte cu infectiile, chiar si cu letala tuberculoza, au descoperit medicii britanici.

Aproape 1,5 milioane de oameni sunt ucisi anual de infectie, unele cazuri nefiind tratabile, relateaza tratament a inceput sa fie uitat indata ce antibioticele au inceput sa fie folosite.

Se recomanda folosirea vitaminei mai ales in situatiile in care boala a devenit rezistenta la tratament, ceea ce, in unele tari, se intampla in jumatate din cazuri.

Se crede ca Vitamina D calmeaza inflamatiile ce apar din cauza infectiei. In plus, una din trei persoane este infectata, insa nu stie, deoarece nu exista simptome. Dintre acestea, 10% vor ajunge sa sufere de tuberculoza. In prezenta Vitaminei D, luata sub forma de supliment, boala poate fi insa prevenita.

Va mai fi insa nevoie de o serie de teste pana ce aceasta practica, a introducerii suplimentelor de Vitamina D in tratament, va fi adoptata la scara mare.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/vitamine/vitamina-care-ajuta-la-tratarea-tuberculozei-1188573




Vitamina care ajuta la tratarea tuberculozei - articole medicale - startsanatate