ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ziare.com si Editura Meteor Press te invita la concurs - Castiga o carte! - articole medicale

Ziare.com si Editura Meteor Press te invita la concurs - Castiga o carte!In luna octombrie sarbatorim Ziua Mondiala a mersului pe jos si Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale, drept pentru care Ziare.com si Editura Meteor Press te invita la un concurs pe teme de sanatate.

Raspunde printr-un comentariu la intrebarea "Tu ce remedii folosesti?" si poti castiga cartea "Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare", de Eugen Giurgiu.

In ultima perioada, plantele sunt din ce in ce mai des intrebuintate, cu un real succes, in tratarea diferitelor afectiuni. Tot mai multe studii stiintifice aprofundate atesta influenta lor benefica.

In aceasta carte se ofera o scurta prezentare a celor mai cunoscute si des folosite astfel de plante, pe care le putem gasi si in spatiul romanesc. Cei interesati vor afla aici informatii de baza despre respectiva planta, modul in care poate fi folosita, in functie de fitoterapia recomandata, precum si principalele afectiuni la vindecarea carora poate contribui.

Cu ajutorul indexului de afectiuni si sindroame se pot cauta cele mai potrivite plante pentru prevenirea sau tratarea unor boli, dar si pentru intretinerea sanatatii.

Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare prezentate de autor sunt: anghinarea, armurariul, ceapa, cicoarea, coada-calului, dovleacul (bostanul), ienuparul, mesteacanul, morcovul, papadia, patlageaua rosie, patrunjelul, ridichea neagra, rostopasca, salvia, schinduful si sfecla rosie.

Concursul se desfasoara in perioada 8 octombrie - 12 octombrie.

Ziare.com si Editura Meteor Press iti ureaza succes!


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/ziare-com-si-editura-meteor-press-te-invita-la-concurs-castiga-o-carte-1194505




Ziare.com si Editura Meteor Press te invita la concurs - Castiga o carte! - articole medicale - startsanatate