ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

AFLAMIL < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente


Indicatii: Tratamentul simptomatic al inflamatiilor si al durerii din artrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta, artroza si din alte afectiuni ale aparatului locomotor.

Dozaj: Adulti – Doza maxima 1 cpr. de 2 ori/zi. In caz de insuficienta hepatica se reduce doza la jumatate. Cpr. se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la aceclofenac, la alte AINS. Antecedenta de astm bronsic, urticarie sau rinita acuta in urma tratamentului cu acid acetilsalicilic sau cu alte AINS. Ulcer gastro-duodenal, hemoragie digestive sau de alta natura, sarcina si alaptare, insuficienta cardiac, renala sau hepatica severa.

Atentie: Pe parcursul tratamentului de lunga durata, se impune efectuarea periodica a examenelor hematologice, a controlului parametrilor functiilor hepatice si renale. Poate diminua fertilitatea, de aceea nu este recomandat femeilor care doresc sa ramana insarcinate.

Reactii adverse:
Cel mai frecvent: dispepsie, dureri abdominal, greata, diaree, slabiciune, eruptii cutanate.
Mai pot aparea ocazional: cresterea anormala a transaminazelor hepatice, a creatininei plasmatice si a azotului ureic, dispnee, nefrita interstitial, bufeuri vasomotorii.

AFLAMIL - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate