ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

AIROL CREMA LOTIUNE < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente
Indicatii:
Airol Roche are nu numai un efect exfoliant, dar stimuleaza de asemenea activitatea mitotica normala a epidermei, subtiaza stratul cornos si antreneaza mai ales o proliferare si o elasticizare a epiteliului in vecinatatea punctelor negre ale pielii. Airol Roche da rezultate estetice bune si poate sa fie utilizat in asociere cu masuri de natura dietetica si medicamente administrate pe cale orala (de exemplu, antibiotice pe baza de prescriptie medicala).
Pentru tratamentul local al acneei. Acnee vulgara si mai precis acnee punctiforma.

Precautii:
Airol Roche nu trebuie sa intre in contact nici cu mucoasele nici, mai ales, cu ochii. Nu trebuie aplicat prea aproape de buze sau de nari. Airol Roche poate micsora pigmentatia pielii. Pe toata durata unui tratament, expunerea la soare sau la radiatii UV (lampa cu raze UV, plaja) nu trebuie sa aiba loc decat cu prudenta. Aceasta se refera in particular persoanelor a caror activitate profesionala implica o expunere de lunga durata la soare, ca si pacientilor care prezinta, datorita unor predispozitii ereditare, o fotosensibilitate sau care au o tendinta de afectiuni actinice. Trebuie asteptata vindecarea unui eventual eritem solar inainte de a incepe tratamentul cu produse care reduc retionina. Trebuie amintit ca Airol Roche poate creste iritatia si eritemul in cazul iradierii cu raze X. Nu trebuie sa fie utilizate alte produse dermatologice decat cu avizul medicului.
Conditii de pastrare: Medicamentul nu se poate utiliza decat pana la data prevazuta pe recipient, in dreptul inscriptiei EXP. A nu se lasa medicamentul la indemana copiilor.

Reactii adverse:
In cursul primelor trei saptamani de tratament cu Airol Roche, se poate produce o iritatie trecatoare a zonelor cutanate tratate (eritem, descuamari si usoare senzatii de arsura), ca si o deteriorare provizorie a tabloului clinic, mai ales la pacientii care au pielea deschisa la culoare sau care prezinta papulo-pustule. In cele mai multe cazuri, o utilizare mai putin frecventa face aceasta iritatie mai suportabila. In general, aceste fenomene dispar in mod spontan intr-un interval de cateva zile. Este nevoie, in medie, de trei la cinci saptamani de tratament inainte de aparitia semnelor unei ameliorari, caracterizata printr-o scadere a numarului punctelor negre. Tratamentul dureaza sase pana la paisprezece saptamani cel putin. Rezultatul depinde, intr-o mare masura, de felul in care pacientul urmeaza tratamentul.

Compozitie:
Principiu activ: vitamina A-acid 0,05% (tretinoina acida all-trans-retinoica). Crema Vanishing: principiu activ incorporat unui excipient lavabil.
Lotiune: principiu activ dizolvat intr-o solutie de etanol si de propylenglicol.

Mod de administrare:
Se aplica crema Vanishing pe zonele cutanate atinse cu un tampon de vata - sau se intinde cu degetele in strat foarte subtire - lotiunea cu ajutorul unui tampon de vata sau cu un betigas cu vata. Aplicari: o data sau de doua ori pe zi, dupa reactiile pielii; pentru piele deschisa la culoare si sensibila, o singura aplicare pe zi sau o aplicare tot la doua zile. Imediat dupa aplicare mainile se spala cu grija.

AIROL, CREMA, LOTIUNE - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate