ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ALMIRAL COMPRIMATE SUPOZITOARE < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente

Indicatii
Afectiunile reumatice inflamatorii (artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica); afectiunile inflamatorii nereumatice (bursita, tendinita, miozita); orice afectiuni inflamatorii din sfera genito-urinara, ORL etc. Studiile clinice releva faptul ca efectul Almiral-ului in ameliorarea durerilor articulare in repaus si in miscare este net superior celui produs de fenilbutazona, ibuprofen, indometacin, acid acetilsalicilic.

Precautii
Se administreaza cu prudenta in urmatoarele cazuri: tulburari biliare sau renale; ulcer gastric in antecedente; primul trimestru de sarcina.

Compozitie
Tablete continand diclofenac sodic 25mg si 50 mg; supozitoare continand diclofenac sodic 100 mg, supozitoare continand diclofenac sodic 100 mg.


Actiune
Almiral este un antiinflamator nesteroidian puternic si eficient, cu efect antireumatic superior in afectiunile acute si cronice. inlatura durerea si reda mai rapid mobilitatea in artrita reumatoida a adultului. Scade redoarea matinala. Prezinta rezultate superioare fata de alte antiinflamatoare nesteroidiene. Are tolerabilitate gastrointestinala foarte buna si este in mod distinct preferat de catre pacienti. Doza terapeutica poate fi extinsa in conditii de siguranta, fara aparitia reactiilor adverse. Almiral are toata forta in combaterea durerii si inflamatiei.

Administrare
75-150 mg in total pe zi, divizate in doua sau trei prize.

ALMIRAL, COMPRIMATE, SUPOZITOARE - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate