ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ARCOXIA < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente

Indicatii: Tratamentul symptomatic al bolii artrozice, al poliartritei reumatoide si al durerii si semnelor de inflamatie associate cu artrita gutoasa acuta.

Dozaj: Administrare orala, cu sau fara alimente. Boala atrozica: 60 mg o data pe zi. Poliartrita reumatoida: 90 mg o data pe zi. Artrita gutoasa acuta: 120 mg o data pe zi, in perioada cu simptomatologie acuta. La pacientii cu clearance al creatininei 30 ml/min nu este necesara ajustarea dozei. La pacientii cu insuficienta hepatica usoara nu trebuie administrate o doza mai mare de 60 mg o data pe zi. La pacientii cu insuficienta hepatica moderata doza recomandata este de 60 mg in fiecare a 2a zi.

Contraindicatii: Hipersensibilitate. Ulcer peptic active sau hemoragie gastrointestinal active. Disfunctie hepatica grava. Pacienti cu clearance al creatininei estimate de <30 ml/min. Pacienti care au prezentat semen de astm bronsic, rinita acuta, polipi nazali, edem angioneurotic sau urticarie in urma administrarii de acid acetisalicilic sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene. Gravide si femeile care alapteaza. Copii si adolescent cu varsta sub 16 ani. Boala intestinala inflamatorie. Insuficienta cardiac congestiva decompensate.
 
Atentie: Administrare cu prudent la pacienti cu boala cardiac ischemica, antecedente de insuficienta cardiac, insuficienta ventriculara stanga, hipertensiune arterial, edeme anterior inceperii tratamentului, antecedente de boli cerebrovasculare, functie renala alterata, antecedente de boli cerebrovasculare, functie alterata, antecedente de perforatii gastrointestinal, ulcere si hemoragii digestive superioare, varsta peste 65 de ani, disfunctie hepatica.
 
Reactii Adverse: Frecvente: astenie, ameteli, stare de curbatura, cefalee, dureri abdominal, pirozis, flatulenta, diaree, dispepsie, discomfort epigastric, greata, cresteri ale ALAT, ASAT.
 
Arcoxia prospect.
ARCOXIA - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate