ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CARDIO Q GEL CAPSULE GELATINOASE < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente

Indicatii:
Eficienta maxima in afectiuni cardiovasculare (angina, infarct miocardic, ateroscleroza, cardiomiopatie, prolaps de valva mitrala, hipertensiune arteriala), parodontoza, afectiuni ale ficatului si pancreasului, alergii, astm si diabet si complicatiile acestuia. Ca parte integranta in tratamentul bolilor degenerative ale sistemului nervos central, sindromului Alzheimer, schizofreniei, cancerului, SIDA. Intarzie procesele naturale ale imbatranirii. Mentine un tonus general ridicat fiind recomandat persoanelor cu activitate fizica sau intelectuala intensa, sportivilor. Regleaza metabolismul - eficace in progamele de slabire.

Contraindicatii:
Nu exista.

Precautii:
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor! Conditii de pastrare: Flaconul se pastreaza bine inchis, la loc racoros, ferit de lumina si umiditate.

Reactii adverse:
Nu exista.

Compozitie:
Coenzima Q10 (ubiquinona) hidrosolubila 30 mg, acid alfa-lipoic 50 mg, vitamina E 40 UI.

Actiune:
Coenzima Q10, energizant universal si antioxidant major, intervine in procesele de oxido-reducere celulara. Concentratia de 30 mg si forma hidrosolubila asigura o biodisponibilitate de 6 ori mai mare decat a oricarei alte forme de coenzima Q10. Tonifica inima, revitalizeaza sistemul imunitar, inhiba sinteza colesterolului, scade glicemia, creste nivelul de energie al organismului, favorizeaza oxigenarea celulara si intarzie efectele imbatranirii. Acidul alfa-lipoic, antioxidantul ideal, potenteaza actiunea vitaminei E, protejeaza LDL extracelular si ADN intracelular de atacul oxidativ al radicalilor liberi, controleaza glicemia, chelateaza ionii metalici in exces; are rol detoxifiant, inhiba multiplicarea celulelor canceroase si replicarea virusului HIV.

Mod de administrare:
Doza de intretinere: 1 capsula pe zi ca supliment nutritional. Diverse afectiuni: dupa sfatul medicului.

CARDIO Q GEL, CAPSULE GELATINOASE - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate