ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CARTIREC CARTILAJ PUR DE RECHIN CAPSULE GELATINIOASE < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente

Indicatii:
Supliment nutritional natural si netoxic. Potential crescut in prevenirea si tratamentul tumorilor canceroase, reducerea durerilor prin micsorarea masei tumorale. Potenteaza efectele Roentgen - terapiei. Intervine cu succes si in alte boli asociate cu angiogeneza: sarcomul Kapossi, retinopatia diabetica, ocluzia venoasa in circulatia retiniana; artrita si osteoartrita reumatoida - reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata (la batrani); alte boli inflamatorii; osteoporoza, carente de calciu - ca sursa naturala ideala de calciu.

Contraindicatii:
Femei gravide; dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica.

Precautii:
A nu se depasi doza stabilita. In timpul alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:
La supradozare pot aparea constipatie si poliurie.

Compozitie:
Pudra de cartilaj de rechin: 750 mg.

Actiune:
Cartilajul de rechin contine: 39% proteine; 41% calciu, fosfor organic si multiminerale naturale; 12% mucopolizaharide. Actioneaza ca inhibitor al angiogenezei, proces ce intervine in cresterea si evolutia tumorilor canceroase, a bolilor degenerative si inflamatorii (reduce masa tumorala prin stoparea dezvoltarii vaselor sanguine de neoformatie care o insotesc). Stimuleaza mecanismele imune. Are rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos.

Mod de administrare:
Adulti: o capsula pe zi, ca supliment nutritional. In tratamente: 3 pana la 6 capsule pe zi, sau dupa sfatul medicului - in cure de minimum 30 de zile.

CARTIREC (CARTILAJ PUR DE RECHIN), CAPSULE GELATINIOASE - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate