ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CEAI MEDICINAL CHAMOMILLAE FLOS MUSETEL DOZE A 1 G < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente

Indicatii:
Uz intern - se recomanda pentru tratamentul gastritelor, enterocolitelor, dismenoreelor, colicilor intestinali, diareei, infectiilor renale, astmului bronsic si in boli de ficat. In raceli si gripa, ceaiul de musetel provoaca transpiratia, ceea ce face sa scada febra. Uz extern - se utilizeaza in tratamentul unor eczeme, ulceratii, rani purulente, leucoree, hemoroizi, conjunctivite, stomatite, abcese dentare, laringite. In cosmetica se utilizeaza ca emolient, antiseptic si decongestiv in tratarea tenurilor inrosite; tonic capilar.

Compozitie:
Pulvis obtinut din inflorescentele plantei Matricaria Chamomilla L. - musetel, familia Asteraceae.

Actiune:
Antiseptic, antispastic, antiinflamator, cicatrizant datorita uleiului volatil bogat in azulene.

Mod de administrare:
Uz intern - 2 - 3 cani pe zi. Uz extern - comprese, spalaturi vaginale, bai de ochi, gargara. Cosmetica - se aplica comprese cu infuzie pe tenurile inrosite sau iradiate; pentru tonifierea parului se fac spalaturi ale parului cu infuzie concentrata.
Mod de preparare: Uz intern - sub forma de infuzie, 1 - 2 doze la 250 ml apa clocotita (o cana), se acopera si se lasa in repaus 5-10 minute, apoi se strecoara. Se poate folosi ca atare sau indulcit dupa gust. Uz extern - sub forma de infuzie, 3 doze la 250 ml apa clocotita. In cosmetica - infuzie concentrata 5 - 7 doze la 250 ml apa fierbinte.

CEAI MEDICINAL, CHAMOMILLAE FLOS MUSETEL - DOZE A 1 G - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate