ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CLOSTILBEGYT COMPRIMATE < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente
Indicatii: Pentru inducerea fertilitatii la femeile cu insuficienta ovulatorie; cazuri selectionate de amenoree secundara (mai ales in prezenta unei secretii adecvate de estrogeni ).

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand clomifen citrat 50 mg. Flac cu 10 cp.

Actiune terapeutica: Antiestrogen, actioneaza indeosebi la nivelul hipotalamo-hipofizar, cu consecinte stimulatoare asupra secretiei de gonadotrofine; provoaca maturarea foliculara, marirea ovarului , poate inlatura amenoreea, induce ovulatia si permite fertilizarea.

Mod de administrare: Pentru inducerea fertilitatii se administreaza oral 1 comprimat (50 mg) zilnic timp de 5 zile intre zilele 5 si 9 ale ciclului (spontan sau indus), sau 5 zile succesiv in lipsa menstruatiei; daca s-a obtinut ovulatia se repeta aceeasi doza pana survine sarcina sau cel mai mult 3 cicluri; daca nu se produce ovulatia, se creste doza la 2 comprimate pe zi, administrandu-se in aceleasi conditii. In timpul tratamentului contactele sexuale trebuie sa coincida cu perioada de fecunditate. Tratamentul se face sub control strict, clinic si biologic (dozari hormonale).

Reactii adverse: Relativ frecvent instabilitate vasomotorie cu bufeuri de caldura, distensie si dureri abdomonale, tulburari de vedere ( impun oprirea medicatiei).

Contraindicatii: Hemoragii ginecologice de origine neprecizata, afectiuni hepatice severe, chisturi ovariene si neoplazii in sfera genitala.

A.P.P.: Producator: EGIS
CLOSTILBEGYT, comprimate - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate