ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

DESLANOZID < Medicamente care incep cu litera D < Dictionar Medicamente
Indicatii: Forme acute sau grave de insuficienta cardiaca, digitalizarea copiilor ; fibrilatie si flutter artrial cu ritm rapid, tahicardie paroxistica supraventriculara.


Contraindicatii:
Bloc atrio-ventricular, bradicardie marcata, tahi-cardie ventriculara, bigeminism, pericardita constrictiva; prudenta la bolnavii cu miocardita ; prudenta si doze mici în insuficienta renala si la batrâni, la nou-nascuti si la imaturi. În timpul tratamentului nu se injecteaza calciu intravenos, nu se administreaza amine sim-patomimetice; prudenta în folosirea chinidinei si când se admi-nistreaza doze mari de diuretice cu actiune intensa (atentie la hipokaliemie - risc de aritmii ectopice severe).

Reactii adverse:
Supradozarea poate provoca greata, voma, cefalee, ameteli , tulburari de vedere, parestezii, confuzie (la batrâni), bradi-cardie marcata, bloc atrio-ventricular, aritmii ectopice; foarte rar eruptii alergice, eozinofilie, purpura trombocitopenica, ginecomastie.

Compozitie:
Fiole a 2 ml solutie injectabila continând deslanozida 0,4 mg

Actiune:
Tonicardiac cu actiune intensa, rapida (apare în 10-30 minute, este maxima dupa 1,5-3 ore de la injectarea intra-venoasa) si de durata relativ scurta (în conditiile digitalizarii complete compensarea se mentine în medie 6 zile dupa oprirea medicatiei).

Administrare:
Adulti: tratament de atac cu 0,6-0,8 mg/zi intravenos lent, timp de 2-3 zile, întretinere cu 0,4 mg/zi (de preferinta se trece la calea orala, folosind Lanatozid C); în edemul pulmonar acut 0,8-1,2 mg la 30 de minute, dupa nevoie, pâna la doza totala de 1,6 mg; copii : 0,008-0,016 mg/kilocorp si zi, intramuscular sau intravenos, pentru digitalizare (întretinerea se face pe cale orala cu Lanatozid C). Dozarea trebuie individualizata sub control medical.

Doza: 2mg/ml - 2ml
Ambalaj: Cutie x 5 fiole x 2ml (3 ani)
Firma producatoare: BIOFARM SA
DESLANOZID - medicamente care incep cu litera D - dictionar medicamente - startsanatate