ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

DROPIL SOLUTIE OFTALMICA < Medicamente care incep cu litera D < Dictionar Medicamente

Indicatii:
Produsul este indicat in tratamentul glaucomului cronic, in timp ce in glaucomul acut se foloseste numai in cazuri de urgenta chirurgicala sau in combinatie cu alte substante miotice sau inhibitori ai anhidrazei carbonice.

Contraindicatii:
Mioticele sunt contraindicate in caz de iritatie acuta. Produsul nu este recomandat pentru uz pediatric, ci numai in caz de stricta necesitate, la recomandarea medicului.

Precautii:
Pacientii aflati sub tratament trebuie sa fie supusi unui control constant al presiunii intraoculare pentru a evita deteriorarea vederii cu modificarea campului vizual. La gravide in primul trimestru si la nou-nascuti, produsul se va administra in caz de stricta necesitate sub control medical. in cazul fenomenelor de hipersensibilitate, se intrerupe tratamentul, instituindu-se o terapie adecvata.

Reactii adverse:
Nu se cunosc efecte nedorite, in afara unui usor spasm ciliar si o usoara reducere a claritatii imaginilor. Rareori se observa hipersensibilitate. Ca urmare a folosirii prelungite poate aparea alergia de contact. Reactiile sistemice ca urmare a utilizarii oculare a produsului sunt rare. Este necesar ca pacientul sa comunice medicului sau farmacistului orice efect nedorit, imediat ce il constata.Atentie! Nu utilizati medicamentul dupa data expirarii indicata pe ambalaj. Data expirarii se refera la produsul perfect conservat. A nu se lasa la indemana copiilor.

Compozitie:
Dropil 2% - 100 ml de solutie contine: 2 g pilocarpina clorhidrat. Excipienti: fosfat monobazic de potasiu, fosfat dibazic de sodiu, clorura de potasiu, clorura de sodiu, ester para-oxibenzoic, clorura de benzalconiu, apa distilata sterila.
Dropil 4% - 100 ml de solutie contine: 4 g pilocarpina clorhidrat. Excipienti: metilceluloza 4 000, clorura de sodiu, apa distilata sterila.

Actiune:
Preparat antiglaucomatos si miotic, folosit in oftalmologie.

Administrare:
Dropil 2% - Se instileaza una sau mai multe picaturi o data sau de mai multe ori pe zi, dupa recomandarea medicului.
Dropil 4% - Se instileaza una sau mai multe picaturi de doua sau trei ori pe zi, dupa recomandarea medicului.

DROPIL, SOLUTIE OFTALMICA - medicamente care incep cu litera D - dictionar medicamente - startsanatate