ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

EFFERALGAN PEDIATRIC SOLUTIE ORALA < Medicamente care incep cu litera E < Dictionar Medicamente
Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii si starilor febrile: Stari febrile - Boli contagioase ale copilului, stari eruptive cu febra , afectiuni ORL . Hipertermia consecutiva vaccinarii: Durere de origine diversa.

Mod de Prezentare
Flacon 90 ml solutie paracetamol 3gr/100ml cu lingurita masuratoare.

Contraindicatii
Acest medicament nu trebuie utilizat în urmatoarele cazuri: daca copilul este alergic la paracetamol , daca copilul sufera de o tulburare hepatica severa. Oricând aveti nelamuriri consultati medicul sau farmacistul.

Efecte Adverse
Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare : rash si /sau reactii alergice în cazuri rare . Daca acestea apar, întrerupeti imediat tratamentul si consultati medicul. În cazuri exceptionale, unele elemente ale sâ ngelui (plachete) pot scade anormal, determinând sângerari ale nasului sau ale gingiilor.

Mod de Administrare
Dozarea este dependenta de greutatea corporala: 20 - 30 mg /kg corp pe 24 ore, divizat în 3 - 4 prize. Sugari cu vârsta sub 1 an: o lingurita masura, de 3 - 4 ori pe zi. Copii cu vârsta de 1 - 3 ani: 2 lingurite masura, de 3 - 4 ori pe zi. Copii cu vârsta peste 3 ani: 3 lingurite masura, de 3 - 4 ori pe zi. Instructiuni pentru utilizare si calea de administrare: Cale orala, ca atare sau diluata cu apa sau lapte. Administrare - frecventa dozelor: Dozele de administrat se vor repeta pâna la de patru ori pe zi. Intervalul dintre doze va fi de 6 ore, dar nu mai mic de 4 ore. În cazurile de insuficienta renala severa, intervalul dintre doze trebuie sa fie de cel putin 8 ore.

Producator
Bristol-Myers Squibb, Franta
Efferalgan Pediatric, solutie orala - medicamente care incep cu litera E - dictionar medicamente - startsanatate