ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

FAWAR FRUIT FAWAR LEMON PLICURI < Medicamente care incep cu litera F < Dictionar Medicamente

Indicatii:
Flatulenta si indigestie, asociate cu hiperclorhidrie; pentru a face urina alcalina in tratamentul diverselor boli inflamatorii ale tractului urniar; in terapia gutei, ca adjuvant al agentilor uricozurici; pentru prevenirea cristaluriei in timpul tratamentului cu sulfonamide.

Compozitie:
Fiecare pliculet contine Bicarbonat de sodiu 2,80 g,Acid tartric 1,33 g, Acid citric 0,82 g, Arome pana la 5 g

Actiune:
Pentru flatulenta, indigestie, alcalinizarea urinii, dispersie hiper-clorhidrica.
Fawar Fruit/Lemon granule efervescente reprezinta o formula cu gust placut, fara zahar, indicata in caz de flatulenta, indi-gestie, alcalinizarea urinii si dispepsie hiperclorhidrica. La adaugarea apei, continutul fiecarui pliculet reactioneaza pentru a rezulta dioxid de carbon, tartrat de sodiu si citrat de sodiu. Administrarea unei astfel de mixturi in timpul efervescentei determina o actiune antiacida rapida si imediata, datorata bicarbonatului de sodiu ramas nereactionat, determinand o rapida imbunatatire a dispepsiei cauzata de hiperclorhidrie. Presiunea blanda indusa de dioxidul de carbon stimuleaza peristaltismul intestinal, in timp ce producerea de tartrat de sodiu determina un usor laxativ datorat absorbtiei slabe. Pe de alta parte, citratul de sodiu este metabolizat in organism in carbonatul de sodiu, care este excretat prin urina determinand o crestere a pH-ului spre alcalin. Acesta este necesar in reducerea iritatiei unui tract urinar inflamat si cand este de dorit mentinerea unui pH alcalin pe termen lung, la pacienti cu calculi urinari de urati si in timpul tratamentului cu sulfonamide. Mai mult decat atat, fiind fara zahar, Fawar Fruit granule efervescente este indicat la pacientii ce necesita regim scazut de carbohidrati.

Mod de administrare:
Adulti- Continutul unui pliculet se dizolva intr-o jumatate de pahar de apa si se bea in timpul efervescentei, dupa mese.
Copii (de la 3 la 12 ani)- O jumatate din doza unui adult.

FAWAR FRUIT, FAWAR LEMON, PLICURI - medicamente care incep cu litera F - dictionar medicamente - startsanatate