ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

FLUMETAZON PIVALAT N CREMA < Medicamente care incep cu litera F < Dictionar Medicamente
Indicatii: Pivalatul de flumetazon "N" este indicat în diferite dermatoze ( dermatite de contact, dermatita seboreica , neurodermite, psoriazis , intertrigo, eczeme infantile), suprainfectate (initial sau în cursul tratamentului) cu germeni sensibili la Neomicina.

Contraindicatii:
Tuberculoza pielii; nu se va aplica în zona perioculara la bolnavi cu ulcer cornean de natura herpetica . Este, de asemenea, contraindicat la persoanele cu antecedente de hipersensibilitate la una din componente. Întrucât inocuitatea la gravide nu s-a stabilit, se recomanda ca în timpul sarcinii, unguentul si crema sa se aplice pe suprafete nu prea întinse si pe o durata limitata.

Precautii:
La aparitia unei infectii locale severe sau a unui proces infectios generalizat se instituie, concomitent, o antibioterapie perorala sau parenterala, în functie de antibiograma. Daca se dezvolta o micoza (posibila aparitia candidozei dupa aplicatii la nivelul plicilor de flexiune sau al pliurilor cutanate ) se va face tratamentul antifungic adecvat.

Reactii adverse:
Rareori, reactii idiosincrazice care sa impuna întreruperea tratamentului si masuri terapeutice speciale. Posibile reactii de sensibilizare la Neomicina, mai ales dupa tratament si aplicare pe suprafete întinse. Hipercorticismul reactiv prin resorbtie transcutanata este exceptional.

Compozitie:
Unguentul si crema contin 0,02% Pivalat de flumetazon si 0,5% Sulfat de neomicina, încorporate într-o baza grasa si, respectiv, o baza lavabila.

Actiune:
Pivalatul de flumetazon este un glucocorticoid fluorurat sintetic, pentru uz topic, dotat cu proprietati antiinflamatoare , antipruritice, antialergice si de normalizare a procesului de keratinizare. Celalalt principiu activ al celor doua preparate este Neomicina, antibiotic eficace fata de o serie de germeni grampozitivi si gramnegativi dintre cei mai raspânditi în infectiile cutanate .

Administrare:
Unguentul, respectiv crema de Pivalat de flumetazon "N" se aplica în strat subtire pe zona cutanata afectata, repetându-se, la nevoie, procedura de 2-3 ori pe zi. Tratamentul se va face sub supraveghere medicala.

Producator: Antibiotice-Iasi








FLUMETAZON PIVALAT N, crema - medicamente care incep cu litera F - dictionar medicamente - startsanatate