ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

GAMAGLOBULINA PENTRU ADMINISTRARE INTRAVENOASA < Medicamente care incep cu litera G < Dictionar Medicamente
Indicatii: Se foloseste terapeutic si profilactic impreuna cu antibiotice corespunzatoare in: septicemii grave, in care s-a instalat starea de soc septic ; infectii bacteriene acute sau cronice; cazul unor interventii chirurgicale complexe; tratamentul infectiilor microbiene in SIDA .

Prezentare: Gamaglobulina pentru administrare intravenoasa este o solutie de gamaglobulina umana apirogena, cu o concentratie proteica de 5 ± 0,5 g% si cu activitate anticomplementara redusa, obtinuta din plasma umana individual controlata din punct de vedere al AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV 1-2 si gasita areactiva cu cele mai performante kituri.

Acest preparat contine anticorpi anti Rubella, mai putin de 300 UI/ml, si anticorpi anti pertussis, mai mult de 40 UI/ml . Aspect: Se prezinta sub forma de solutie limpede, slab galbuie, fara flocoane sau particule in suspensie. Se livreaza in cutii cu 2 fiole stantate. Prezervant: Nu contine.

Mod de administrare: Se administreaza dupa gravitatea bolii si corespunzator greutatii corporale, in doze care variaza intre 1 g si 5 g gamaglobulina, in interval de 24 ore; doza se poate repeta la nevoie. Administrarea se face intravenos prin perfuzie lenta , in ser fiziologic, sub supravegherea medicului.

Contraindicatii: Produsul este bine tolerat; nu se utilizeaza daca este tulbure.

Conditii de pastrare: Sa pastreaza la temperatura de +5 grade Celsius 3 grade Celsius. Termen de valabilitate: 2 ani de la data conditionarii.


Producator: Institutul Cantacuzino
GAMAGLOBULINA pentru administrare intravenoasa - medicamente care incep cu litera G - dictionar medicamente - startsanatate