ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

GLUTAMOLACTAT DE MAGNEZIU CU VITAMINA B6 CAPS < Medicamente care incep cu litera G < Dictionar Medicamente


combinatii

Indicatii:

Spasmofilie, tetanie cronica, normocalcemica, tetanie idio-patica, tetanie latenta; la persoanele cu hiperexcitabilitate neuro-vegetativa, care prezinta cefalee, dureri precordiale, parestezii, tremuraturi, crampe si contractii musculare fasciculare, diskinezii biliare; la gravide, astenici si hiperemotivi cu deficit de magneziu; pentru compensarea pierderilor de magneziu in cursul tratamentelor cu cortizonice, digitalice, diuretice, extracte de tiroida; in poli-nevritele etilice; la bolnavii cu crize comitiale.

Contraindicatii:

Insuficienta renala.

Reactii adverse:

Rareori greata, care se amendeaza la suprimarea tratamentului.

Compozitie:

Capsule continand glutamolactat de magneziu: 0,3040 g; clorhidrat de piridoxina: 0,0625 g.

Actiunea

Magneziu, cation legat de numeroase procese enzimatice din organism poate fi diminuat prin eliminare excesiva (varsaturi, diaree) sau aport insuficient (malabsorbtie), determinand diferite manifestari clinice de hipomagneziemie care necesita completarea rezervelor de magneziu. Glutamolactatul de magneziu din compozitia preparatului se caracterizeaza printr-o buna absorbtie si o buna toleranta digestiva. Asocierea cu Vitamina B6 realizeaza o actiune sinergica. Administrarea unei caspule este echivalenta cu un aport de 0,025 g Mg++ si 0,062 g de piridoxina.

Mod de administrare:

Doza zilnica variaza intre 4 si 8 capsule pe zi. Preparatul se administreaza, de preferinta, inainte de masa. Dupa doua sraptamani de tratament este util sa se determine magneziemia pentru o eventuala crestere a dozei. Administrarea trebuie continuata pana la corectarea deficitului in magneziu, res-pectiv, pana la disparitia fenomenelor clinice consecutive.

GLUTAMOLACTAT DE MAGNEZIU CU VITAMINA B6 CAPS - medicamente care incep cu litera G - dictionar medicamente - startsanatate