ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

GOPTEN < Medicamente care incep cu litera G < Dictionar Medicamente
Indicatii: Hipertensiune arteriala (esentiala ). Disfunctie ventriculara stanga dupa infarctul miocardic acut.

Compozitie: 1 capsula de Gopten 2 mg contine 2 mg trandolapril. 1 capsula de Gopten 0,5 mg contine 0,5 mg trandolapril. Alte componente: hidratoxid de fier (E 172), eritrocin (E 127), gelatina, lactoza, amidon de porumb , fumarat, stearil de sodiu, oxid de titan (E 171).

Posologie: Trandolaprilul se va administra zilnic in priza unica, la acelasi moment al zilei, indiferent de doza . Doza uzuala de intretinere este de 2 mg pe zi administrata intr-o singura priza. Dozare la pacientii care au urmat anterior un tratament diuretic : Daca s-a folosit anterior un tratament diuretic se recomanda: intreruperea tratamentului diuretic cu cel putin 3 zile inaintea instituirii tratamentului cu Gopten si/sau inceperea tratamentului cu Gopten cu o doza de 0,5 mg/zi si ajustarea ulterioara a dozei in functie de raspunsul clinic. Dozare la pacientii cu functie renala diminuata: La pacientii cu un clearance al creatinei > 30 ml /min nu este nevoie de o reducere a dozei. Daca clearance -ul creatininei este cuprins in intervalul 10-30 ml /min doza initiala este de 0,5 mg si se poate creste, daca este necesar, la 1 mg. In cazul in care clearance -ul la creatinina esteGOPTEN - medicamente care incep cu litera G - dictionar medicamente - startsanatate