ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

GYNO CANESTEN 6 COMPRIMATE VAGINALE CREMA VAGINALA G 72 < Medicamente care incep cu litera G < Dictionar Medicamente
Indicatii: Infectii ale regiunii genitale ( vaginite ) provocate de fungi (mai ales Candida ) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida . De asemenea: in infectii cu Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii grampozitive si gramnegative (leucoree infectioasa, vaginite , suprainfectii).

Pentru tricomonas este necesara medicatie orala cu un antitricomonazic.

Prezentare farmaceutica: Cutie cu 6 comprimate vaginale + 1 tub de crema vaginala - 20 g si aplicator. Terapie pentru 6 zile.

Compozitie: 1 comprimat vaginal contine 0,1 g clotrimazol .

Alti ingredienti: calciu lactat pentahidrat, poli (1-vinil-2-pirolidon), bioxid de siliciu foarte dispersat, lactoza 1 H2O, stearat de magneziu , amidon de porumb , metilhidroxipropilceluloza, celuloza microcristalina, acid lactic.

Contraindicatii: In cazul unei sensibilitati la clotrimazol ; in primele 3 luni de sarcina; in cazul unei infectii repetate mai mult de patru ori in 12 luni; contraindicat sub 18 ani.

Reactii adverse: In cazuri rare : hipersensibilitate sistemica la nivelul pielii ( eritem , prurit ); la nivelul sistemului respirator (probleme respiratorii ); la nivelul sistemului cardiovascular ( hipertensiune ); la nivelul sistemului gastrointestinal (greata, diaree ).

Mod de administrare: 1 comprimat vaginal dimineata si unul seara, timp de 6-12 zile. A nu se aplica in perioada menstruala , tratamentul trebuind a fi incheiat inainte de inceperea menstruatiei. Dupa primele trei luni de sarcina se poate administra, dar fara a folosi aplicatorul. Gyno Canesten poate reduce eficacitatea si siguranta unor produse din latex, precum prezervativele si diafragmele. Eficacitatea spermicidelor vaginale poate fi redusa, dar efectul este temporar si dureaza numai in timpul tratamentului.

Mod de utilizare: Inserarea comprimatelor vaginale cu aplicatorul: 1. Trageti de tija aplicatorului pana se opreste. Ca sa introduceti comprimatul vaginal in aplicator, deschiderea acestuia trebuie presata pentru a lua o forma ovala. Puneti comprimatul in aplicator cu varful in sus. 2. Introduceti cu atentie aplicatorul in vagin , cat mai profund. 3. Impingeti tija aplicatorului pana se opreste, astfel inserandu-se comprimatul in vagin . Se scoate tija din aplicator. Comprimatele vaginale se pot insera si fara aplicator.

Producator: Bayer AG
GYNO CANESTEN 6, comprimate vaginale+crema vaginala g 72 - medicamente care incep cu litera G - dictionar medicamente - startsanatate