ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

HISTALONG JUNIOR COMPR < Medicamente care incep cu litera H < Dictionar Medicamente
Indicatii:
Histalong este indicat in tratamentul urmatoarelor afectiuni alergice: rinita alergica, conjunctivita, reactii alergice cutanate (urticarie).

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la produs, femei gravide.

Precautii:
Ca si la alte medicamente antihistaminice, actiunea Histalong Jr.-ului se asociaza cu unele efecte adverse in evolutia sarcinii la cobai. Pentru acest motiv este recomandabil ca in cazul femeilor fertile sa se evite aparitia sarcinii in timpul perioadei de tratament si imediat dupa incetarea terapiei. Avand in vedere ca Histalong Jr. se elimina in laptele de mama, acesta nu va fi administrat mamelor care alapteaza.

Reactii adverse:
in general se raporteaza o sporire a apetitului alimentar, cu crestere ponderala inconstanta. Nu se cunosc inter-actiuni cu substante depresive ale SNC, incluzand alcoolul. in general nu influenteaza activitatile care impun concentrare si atentie, ca de exemplu conducere auto, sau manipularea unor utilaje.

Compozitie:
Fiecare comprimat contine 5 mg de astemizol

Actiune:
Antialergic puternic si de lunga durata, actionand prin blocarea selectiva a receptorilor H1. Nu are actiune anti-colinergica.

Administrare:
Se administreaza pe stomacul gol (Se va dispersa un comprimat in 5 ml apa, respectiv o lingurita, si se va administra oral). Adulti si copii peste 12 ani: doza obisnuita este de 10 mg zilnic. in cazuri speciale se poate creste doza pana la 30 mg pe zi, pe o perioada de 7 zile, urmata de o doza de intretinere de 10 mg pe zi. Copii 6-12 ani: doza obisnuita este de 5 mg zilnic, iar atunci cand este necesar se poate creste doza pana la 15 mg zilnic, pe o perioada de 7 zile, urmata de o doza de intretinere de 5 mg pe zilnic. Copii 2-6 ani: doza obisnuita este de 1 mg/5 kg corp zilnic.
HISTALONG JUNIOR, COMPR. - medicamente care incep cu litera H - dictionar medicamente - startsanatate