ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

HUMEGON FLAC INJ < Medicamente care incep cu litera H < Dictionar Medicamente
Contraindicatii:
La barbati: tumori testiculare si pituitare

Precautii:
inainte de a trata pacientii pentru stimulare endogena insuficienta a gonadelor, trebuie facut un examen pentru a exclude orice anomalii anatomice ale organelor genitale sau endocrinopatii nongonadale (de ex., afectiuni tiroidiene sau suprarenaliene, diabet). Determinarea concentratiei gonadotropinelor serice poate exclude insuficienta gonadala primara.

Compozitie:
Flacoane injectabile continand 75 u.i. sau 150 u.i. menotropina.

Actiune:
Humegon contine menotropina (hMG) liofi-lizata, cu un inalt grad de purificare, obtinuta din urina de femeie. Actiunile FSH si LH sunt in proportie de 1:1. Preparatul se foloseste pentru a stimula maturarea foliculara la femei, spermatogeneza la barbati si pentru promovarea secretiei de steroizi gonadali. in plus, poate fi folosit cu succes in cadrul programelor de reproducere asis-tata medical (de ex. fertilizarea in vitro, transferul embrionar, transferul intrafallopian al gametului). in general, Humegon se combina cu Pregnyl; tratamentul combinat poate fi fie secvential (pentru inducerea ovulatiei sau hiper-stimularea controlata) sau concomitent (pentru stimularea celulelor Leydig). Deoarece hMG este de origine umana, nu se asteapta aparitia anticorpilor.

Administrare:
Dupa adaugarea solventului la substanta liofilizata, solutia de Humegon astfel reconstituita se va administra intramuscular. Continutul fiolei trebuie utilizat imediat dupa ce aceasta a fost deschisa si orice cantitate nefolosita va fi inlaturata.
HUMEGON, FLAC.INJ. - medicamente care incep cu litera H - dictionar medicamente - startsanatate