ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ISOLIPAN < Medicamente care incep cu litera I < Dictionar Medicamente
Indicatii: Asociat cu regim in diferite tipuri de obezitate (simpla, complicata, refractara la alte tratamente, cu tulburari de comportament alimentar).

Prezentare farmaceutica: Capsule ce contin 15 mg clorhidrat de dexfenfluramin si excipienti: 0,3 mg siliciu coloidal, 1,5 mg stearat de magneziu , 3 mg talc, 26,2 mg celuloza microcristalina, 32 mg amidon de porumb si 72 g lactoza (cutie cu 60 buc.).

Actiune terapeutica: Insolipan actioneaza asupra sistemului de reglare fiziologica a greutatii corporale, diminuand si mentinand stabila greutatea individuala. Produsul permite reducerea consumului de glucide , mentinand ca hrana esentiala proteinele. Scaderea greutatii se face in mod lent si progresiv, efecul aparand dupa 2 saptamani de tratament . Produsul se diferentiaza radical de anorexigenele amfetaminice, nu are nici un efect psiho-stimulant si poate fi luat si in timpul mesei de seara.

Mod de administrare: Doua capsule pe zi: una dimineata si una seara, in timpul meselor. Tratamentul este insotit de un regim hipocaloric.

Reactii adverse: Mai rar: somnolenta, cefalee, astenie , depresie , insomnie , nervozitate, polakiurie. Mai frecvent: senzatie de uscaciune a gurii, greata, constipatie , diaree , care dispar dupa intreruperea tratamentului.

Contraindicatii: Glaucom .

Producator: Lab. Ardix
ISOLIPAN - medicamente care incep cu litera I - dictionar medicamente - startsanatate