ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

MIZOLLEN COMPRIMATE < Medicamente care incep cu litera M < Dictionar Medicamente


mizolastinum

Indicatii:

Tratamentul simptomelor “guturaiului de fan”, ale guturaiurilor alergice in general, ale conjunctivitei alergice, precum si ale urticariei cronice.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la mizolastin sau la unul dintre excipienti; sarcina sau tratament de fertilizare; alaptare; tratament cu ketoconazol sau eritromicina; copii sub 15 ani.

Precautii

Efecte asupra capacitatii de conducere si de utilizare a masinilor: Nu diminueaza capacitatea de munca sau aptitudinea de a conduce sau de a actiona masini. Este necesar, totusi, ca in cazul tuturor medicamentelor, ca la inceputul tratamentului, in timpul conducerii sau actionarii masinilor sa se dea o mai mare atentie pentru a fi convins ca pacientul dispune de toata capacitatea.
Interactiuni medicamentoase: A se evita tratamentul simultan cu ketoconazol sau eritromicina.

Reactii adverse:

Efectele secundare cel mai des invocate sunt, in ordinea descrescatoare a frecventei: dureri de cap, rar somnolenta, lipsa de energie, sporirea poftei de mancare, usoare tulburari digestive, senzatie de uscaciune a gurii sau a gatului.

Compozitie:

Mizolastin 10 mg. Excipienti q.s.p. un comprimat.

Actiune:

Mizollen este destinat suprimarii efectelor diferitelor alergii, ca spre exemplu roseli ale pielii, prurit (mancarimi), iritatii ale ochilor. Mizollen nu provoaca somnolenta si nici scaderea atentiei.

Mod de administrare:

Adulti, persoane in varsta si copii peste 15 ani: 1 comprimat pe zi. Inghititi comprimatul, fara sa-l sfaramati, cu suficient de multa apa. Nu are importanta daca medicamentul se administreaza in timpul mesei sau intre mese, caci eficacitatea sa nu este afectata de ingerarea simultana a alimentelor. Nu se mareste doza decat cu recomandarea medicului.

MIZOLLEN, COMPRIMATE - medicamente care incep cu litera M - dictionar medicamente - startsanatate