ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

REACTIVI BIOLOGICI DE DIAGNOSTIC IMUNOLOGIC TRUSA CU REACTIVI MONOCLONALI PENTRU GRUPAJ SANGUIN AB0 < Medicamente care incep cu litera R < Dictionar Medicamente

diverse

Indicatii:

Se utilizeaza in imunohematologia eritrocitara, la donatorii de sange si la primitori, in scopul prevenirii accidentelor transfuzionale si a celor de aloimunizare feto-materna.

Compozitie:

Reactivii monoclonali pentru grupaj sanguin AB0-RhD contin anticorpi monoclonali aglutinanti din clasa IgM produsi in vitro de hibridoame murine (Anti- A, -B, -AB) sau celule limfoblastoide umane (Anti- Rhd). Trusa contine urmatorii reactivi: 1 10 ml Anti-A (colorat albastru); 1 10 ml Anti-B (colorat galben); 1 10 ml Anti-AB (incolor); 1 10 ml Anti-RhD (incolor); 1 10 ml Martor RhD (incolor). Se livreaza si reactivi separati. Prezervant: Azida de sodiu 0,1%.

Actiune:

La contactul cu antigenele specifice prezente pe suprafata eritrocitelor umane produc reactii de aglutinare rapida vizibila macroscopic.

Mod de administrare:

In vitro, ca reactivi aglutinanti in mediu salin, pe placa sau in tuburi, la temperatura de 20C - 22C. Conditii de pastrare: La +4C.Termen de valabilitate: 1 an, data este inscrisa pe flacon.

REACTIVI BIOLOGICI DE DIAGNOSTIC IMUNOLOGIC, TRUSA CU REACTIVI MONOCLONALI PENTRU GRUPAJ SANGUIN AB0 - medicamente care incep cu litera R - dictionar medicamente - startsanatate