Dieta pentru un corp frumos - articole medicale

Dieta pentru un corp frumosCand vine vorba de alimentatie si greutatea corpului, oamenii tind sa se concentreze asupra cantitatii de mancare pe care o consuma in fiecare zi. Adevarul este ca poti sa ai un corp de invidiat, daca stii ce sa mananci, nu neaparat cat.

Nutritionista Keri Glassman recomanda sa ne oprim din numarat calorii si sa adoptam o dieta bazata pe alimente sanatoase, bogate in antioxidanti, care ne pot face organismul mai frumos, relateaza MSN.

Printre alimentele care trebuie introduse in regimul zilnic se afla: anghinarea, apa cu lamaie, smochinele, grepfrutul, ardeii, pepenele, fasolea, prunele, ciresele dar si ciocolata neagra.

Studille au aratat ca o jumatate de grepfrut, consumat la fiecare masa, face minuni cand tii regim. Anghinarea contine foarte putine calorii si poate scade nivelul de colesterol, iar coaja de lamaie contine pectina, o fibra ce ajuta la slabit.

Pentru sanatatea pielii sunt recomandate smochinele, ardeii (bogati in vitamina A si C), dar si pepenele, care ofera protectie impotriva radiatiilor solare.

Prunele sunt ideale pentru a avea oase puternice, deoarece sunt bogate in vitamina K si minerale, fasolea protejeaza celulele de cancer, iar ciresele pot scadea nivelul de colesterol si cel al zaharului din sange.

Sa nu uitam de ciocolata neagra, care poate proteja inima.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-24-2010/dieta-pentru-un-corp-frumos-997820