Mai putin e adesea mai bine, in termeni de produse de ingrijire a fetei - articole medicale

Mai putin e adesea mai bine, in termeni de produse de ingrijire a feteiProbabil ca te-ai privit si tu in oglinda dupa ce te-ai intors din vacanta si ai vazut cat de bine arata tenul tau, chiar daca l-ai neglijat si ai mancat orice, fara sa te mai gandesti la efectele alimentelor asupra sa.

Si cu toate astea arata atat de bine: fara pete, cu nuanta aceea aramie tipica vacantei... Desi tot ce ai facut a fost sa iesi nemachiata, sa te dai cu crema cu protectie solara si, eventual, cu o crema peste noapte. Nimic simandicos.

In plus, ai mancat inghetata, ai baut sucuri acidulate si vin, ai mancat ciocolata. Si toate astea n-au lasat niciun semn pe tenul tau.

E drept, vei spune, erai in vacanta. N-ai facut decat sa stai la soare si sa fii servita. Nici urma de stres.

E adevarat, dar nici produse cometice n-ai folosit. Iar lipsa lor, uneori, e mai benefica decat prezenta lor, conform The Telegraph. O pauza se impune din vreme in vreme, iar pielea va aprecia mai mult, ulterior, produsele pe care le vei folosi.

Dar, daca poti, pastreaza-ti aerul de vacanta si fata curata, fara machiaj, macar inca o saptamana sau doua dupa ce te-ai intors acasa, te sfatuieste o experta in ingrijire consultata de cotidianul britanic.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-11-2009/mai-putin-e-adesea-mai-bine-in-termeni-de-produse-de-ingrijire-a-fetei-882847