Puterea terapeutica a diferitelor alimente este bine cunoscuta. Insa unele combinatii fac ca efectele sa fie inzecite, iar gustul impecabil. Totul e sa stii cum sa le imbini. Pentru ca ziua are mai multe mese, Prevention.com vine cu idei pentru toate, aratandu-ti cele mai fericite combinatii. ...
Usturoiul poate fi numit fara probleme super eroul plantelor. Daca vei transforma usturoiul in cel mai bun prieten, te vei intalni mai rar cu medicul. Citeste in continuare mai multe detalii despre cat de bun este usturoiul pentru sanatatea ta.Multe persoane se tem sa consume usturoi din cauza ...
Lamaia este un ingredient care poate fi folosit atat pentru produsele dulci, precum prajiturile sau limonada, cat si pentru un gratar. Dar lamaia poate fi utilizata pentru mult mai multe lucruri. De exemplu, stiai ca sucul de lamaie de poate ajuta la fiertul oualelor?Exista o multime de motive ...
Stim cu totii cat de important este sa adoptam un stil de viata sanatos. Incercam sa renuntam la vicii si obiceiurile proaste, consultam nutritionisti si mergem regulat la sala de fitness. Un timp, planul nostru functioneaza perfect, dupa care ne lasam iar prada tentatiilor. vitamine si minerale. ...
Alegerile corecte din punct de vedere culinar nu numai ca te ajuta sa iti mentii sanatos organismul, dar iti asigura si o stare psihica buna, optimism si stabilitate. In plus, iti cresc capacitatea de memorare si concentrare. Cu putina atentie, nu este greu sa gasesti o modalitate de a gasi un ...
Alaturi de fructe si legume, zarzavaturile reprezinta o alta sursa naturala de vitamine, minerale si fibre alimentare. In plus, acestea contin substante care ajuta la prevenirea unor forme de cancer, boli cardiovasculare sau pierderea vederii care se manifesta odata cu inaintarea in varsta. ...
De la patrunjel, ca aliment si medicament, se foloseste totul: frunzele, proaspete ori uscate, si radacina, ajunsa la maturitate pe la sfarsitul lunii august. Patrunjelul nu lipseste din nicio bucatarie romaneasca pentru ca este de neimaginat o ciorba, tocanita sau salata de rosii fara patrunjel. ...
Usturoiul previne bolile de inima, reduce nivelul de colesterol din sange si scade tensiunea arteriala, dar consumat in stare naturala, asa cum ni-l ofera pamantul. Spun acest lucru deoarece producatorii, la curent cu toate rezultatele cercetarilor moderne, au prelucrat usturoiul oferindu-l pe ...
Patrunjelul si leusteanul sunt nelipsite din bucataria noastra romaneasca deoarece oricine stie ca nu se poate concepe o ciorba fara aceste doua verdeturi care dau gust mancarii. Putini, insa, le cunosc beneficiile pentru sanatate. Tonice, antiseptice, antiinflamatoare, sedative si diuretice, ...