Nutritionistii ii linistesc pe gurmanzii care nu pot renunta la mancarurile preferate recomandandu-le sa prepare dietetic bucatele care, de obicei, ingrasa.De exemplu, nu adaugati la iahnia de fasole cu ciolan grasime sau rantas, pentru a o pastra cat mai saraca in calorii, ne sfatuieste ...
Este cea mai buna si cea mai simpla placinta cu iaurt pe care o poti face. Se pregateste foarte repede, pentru ca, spre deosebire de bunica care facea in casa foile subtiri ca foita de tigara, noi le putem folosi pe cele gata preparate. Ca sa faci placinta cu iaurt a bunicii ai nevoie de un pachet ...
De curiozitate macar treci prin piata, in aceasta perioada, ca sa vezi ca tarabele sunt pline de fructe de-ale noastre, romanesti, de toate marimile, culorile si gusturile. Nu sunt perfecte, nu sunt precum cele aduse de peste mari si tari si pe care le gasesti numai in supermarketuri, ambulate in ...
Este vremea placintelor, iar placinta cu mere a bunicii este cea mai buna alegere. Se face foarte usor si este perfecta. Despre gust nu spun nimic pentru ca simpla lectura a retetei te face sa-ti ploua in gura. Ca sa faci placinta cu mere a bunicii ai nevoie de 250 de grame de faina, un varf de ...
Exista oameni celebri, momente celebre, locuri celebre si... prajituri celebre. Printre ele si tarta Tatin, un fel de placita cu fundul in sus. In seria prajiturilor celebre tarta Tatin are un loc special, alaturi de prajitura Dobos, baclavaua turceasca, Tiramisu si, nu in ultimul rand, alaturi de ...
Nutritionistii spun ca alimentatia trebuie adaptata nu numai anotimpurilor, ci chiar fiecarei luni a anului. Important este sa consumam acele alimente pe care ni le ofera natura in luna respectiva, pentru ca asupra organismului sa aiba un impact bun si, mai ales, sa-l pregateasca pentru perioada ...