ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Colon Cleanse formula (454gr) - articole medicale

Colon Cleanse formula (454gr)Produsul Colon Cleanse este un detoxifiant natural cu gust de portocale.

Formula de curatire a intestinului gros Colon curata sistemul intestinal de depunerile de substante toxice, si datorita preparatului din ierburi împiedica formarea noilor depuneri.

Utilizarea continua a Formulei de curatare a intestinului gros Colon protejeaza organele digestive de înfundari cu mucozitati, substante toxice si cu excretii. Preparatul Colon ajuta la mentinerea intestinelor în stare curata, precum si la circulatia eficienta si libera a excrementelor.

În plus, preparatul mentine sanatatea florei intestinale, ajuta la evacuarea substantelor toxice, iar prin circulatia si absorbtia lichidelor, contribuie la deprinderea excrementelor toxice si la evacuarea acestora din locurile ascunse ale intestinelor. Un sistem intestinal curat împiedica supravietuirea pe excrementele umane a bacteriilor daunatoare si a parazitilor.

Substanta activa a preparatului o constituie granulele de fibre vegetale, al caror continut de mucus se umfla la actiunea lichidelor, si se transforma într-o masa gelatinoasa, care parcurgând tractul intestinal evacueaza substantele de excretie, parasind apoi organismul prin materiile fecale.

Formula de curatare a intestinului gros Colon ofera o solutie eficienta pentru curatirea colonului. Psyliumul absorbit - compus principal al produsului – ajuta la deprinderea de pe peretii colonului chiar si a depunerilor mai vechi (de mai multi ani).

În acest fel, bacteriile daunatoare, virusurile si ciupercile nu mai dispun de mediul potrivit de cultura si mor, respectiv sunt distruse de catre lactobacili. Un mediu bogat în psyllium curata si dezinfecteaza întregul colon. Ca urmare se îmbunatateste asimilarea substantelor nutritive si functionarea întregului organism.

Produsul Colon, este un preparat cu un continut extrem de ridicat de fibre. În afara de componentul sau principal, psylium, contine si un complex de vitamine si lactobacili Acidophilus, care ajuta la mentinerea sanatatii florei intestinale.

http://www.mamanatura.ro/sanatate/detoxifiere/tratamente/colon_cleanse_formula_454gr-p10013414



Colon Cleanse formula (454gr) - articole medicale rss - startsanatate