ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dragon Power (3cps) - articole medicale

Dragon Power (3cps)   

Daca aveti probleme cu puterea sexuala,
sau nu sunteti satisfacut de lungimea actului sexual,
adresati-va cateva intrebari:

Vreti ca actul sexual sa dureze mai mult?
Vreti partenere satisfacute?
Vreti sa fiti sigur de puterea sexuala si de potenta Dvs.?
Doriti ca penisul Dvs. sa fie mai mare si mai erect?

ntariti-va puterea barbateasca din timp,
                            nu lasati succesul unei intalniri la voia intamplarii!    
   

Disfunctie erectila, potenta scazuta, intalniri esuate - le puteti uita pe toate, apeland la puterea dragonului chinezesc, avem noi solutia potrivita.

Cu o tehnologie avansata Dragon Power este creat din cele mai bune componente, iar aceste capsule sunt mult mai eficiente decat produsele similare disponibile pe piata. Puterea unei capsule Dragon Power va va oferii erectii si orgasme nestiute pina acum. Sunteti pregatit pentru experiente noi si acte sexuale satisfacatoare?


Capsula Dragon Power nu va intareste numai potenta, dar de asemenea, creste increderea in sine, evitandu-se astfel situatiile in care nu aveti erectie satisfacatoare, stamina nu indeplineste asteptarile. Dragon Power acum va ofera de fiecare data rezistenta sexuala si vitalitatea unui alergator de maraton. De asemenea, reduce timpul de asteptare intre acte. Regenerarea astfel accelerata se reduce la 5-10 minute, dupa care veti fi gata de o noua misiune satisfacatoare. Nu numai Dvs., dar si partenera Dvs. va fi complet satisfacuta de puterea lui Dragon Power. Dar nu trebuie sa stie de ea, asta va ramane secretul Dvs. Nu veti avea altceva de facut, decat sa va bucurati de partidele lungi de sex si de privirile recunoscatoare ale partenerei.

Dragon Power
nu numai pentru erectii durabile!


Ingredientele naturale care se gasesc in capsula Dragon Power, au un efect benefic asupra organismului, astfel incat capsula utilizata va va imbunatati rezistenta si energia sexuala.


Dragon Power
tine mai mult decat rivalii!

Capsula Dragon Power folosit in sistem curativ, restabileste potenta masculina, reduce semnificativ perioada de asteptare intre actele sexuale. Totodata pe langa aceste beneficii, ajuta la tratarea efectiva a sistemului nervos in caz de epuizare, si reduce oboseala mentala si fizica.

Capsula Dragon Power nu are efecte secundare cunoscute, daca nu depasiti doza recomandata. Compozitia cu ingrediente active se absoarbe lent, nu incarca organismul si, prin urmare, are un efect prelungit (3-4 zile).


Capsula Dragon Power

este supliment alimentar si nu medicament!

In procesul de fabricare, producatorii au tinut cont de faptul ca utilizatorii vor un produs eficient si bun. Misiunea lor a fost una reusita: au creat efectul natural rapid, si de lunga durata. Experimentati acum Dragon Power pentru cel mai bun si mai lung act sexual avut vreodata. Nu mai cautati produse naturiste similare, fara efecte secundare. Odata ce ati incercat Dragon Power, veti sti: aceasta este o solutie buna pentru a creste potenta!

Dragon Power este un supliment alimentar 100% natural, folosit pentru intarirea potentei, tratarea disfunctiilor erectile. Fiind facut din ingrediente naturale, poate fi folosit cu incredere, neavand efecte secundare. Se poate cumpara fara prescriptie medicala. Produsul poate fi folosit si de catre barbatii care nu au probleme cu erectia, sau potenta. Dragon Power ajuta la obtinerea unei vieti sexuale pline de satisfactii si impliniri sexuale.

Ingredientele din Dragon Power, sunt 100% naturale, obtinute din plante.

Dragon Power este compus din extractele a cinci plante cu efecte extraordinare. Compozitia capsulei in forma actuala, este rezultatul unor experiente atente, minutioase.
Dragon Power este originar din Orientul Indepartat, unde puterea vindecatoare a naturii este folosit de secole. Ingredientele din Dragon Power elimina problemele sexuale si va garanteaza o crestere semnificativa a performantei.
   
   
Panax Ginseng:     Ginsengul este un tonifiant general, incetineste procesul de imbatranire, se foloseste deseori in produse pentru stimularea activitatii fizice.
Cinnamomum Cassia (Scortisoara):     Este coaja maro al arborelui de scortisoara, fiind disponibila uscata, sub forma tubulara sau pulbere. Cele doua soiuri de scortisoara, din China sau Ceylon (Sri Lanka) au un gust similar. Scortisoara cassia, poate ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange la persoanele cu diabet zaharat. Studiile de laborator au descoperit ca scortisoara poate reduce inflamatia, are efect antioxidant si lupta impotriva bacteriilor.
Apium Graveolens (Țelina):     Beneficiile pentru sanatate ale telinei nu implica doar scaderea tensiunii arteriale. Țelina contine cel putin opt tipuri de compusi care lupta impotriva cancerului. Frunzele de telina sunt bogate in vitamina A, in timp ce tulpinile sunt o sursa excelenta de vitamina B1, B2, B6 si C la care se adauga potasiu, acid folic, calciu, magneziu, fier, fosfor, sodiu si aminoacizi esentiali. Sodiul organic continut de telina este recomandat pentru consum, fiind esential pentru organism. Sucul de telina nu are doar efect diuretic, ci ajuta si la eliminarea pietrelor vezicii biliare si urinare.
Brassica Juncea (Mustar):     Contine izotiocianati, care previn cancerul la esofag si pe cel de plamani. Datorita triptofanului - un aminoacid esential, precursor al serotoninei, responsabila de starea de bine a organismului - mustarul poate fi considerat un antidepresiv natural. Impiedica dezvoltarea cancerului, ajuta digestia, scade presiunea arteriala.
   
   
   

Are efecte secundare?

Dragon Power in forma actuala, este rezultatul unor experiente si inbunatatiri, care au adus la crearea unui produs foarte eficient, si care nu are deloc efecte secundare. Va oferim tratarea disfunctiilor erectile, intarirea potentei cu un produs care nu are efecte secundare, si care se gaseste fara prescriptie medicala.

Contine ingrediente naturale, cu efect indelungat (3-4 zile).

Pe langa toate astea, produsul nu este recomandat pentru toata lumea. Dragon Power nu este recomandat daca aveti probleme cardiace sau tensiunea arteriala mare. Acest produs are efect vasodilatator si mareste fluxul sanguin. Inaintea folosirii medicamentelor, sau a suplimentelor alimentare, consultati intotdeauna cu medicul Dvs.
   

http://www.mamanatura.ro/cuplu_sexualitate/pentru_el/performante_sexuale/dragon_power_3cps-p10063341



Dragon Power (3cps) - articole medicale rss - startsanatate