ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM (60tb) - articole medicale

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM (60tb)Tablete de glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM /Glucosamine, Hyaluronic Acid, Chondroitin, MSM 60 tabs.
(fara continut de crustacee – Shellfish free)

Atat glucozamina cat si condroitina reprezinta surse ale elementelor structurale esentiale denumite glucozaminoglicani, necesare pentru sanatatea cartilajelor, asigurarea mobilitatii, a potentialului de miscare, a flexibilitatii, cat si pentru reducerea tensiunii din incheieturi, provocate ocazional de exercitii sau activitate fizica.
MSM (metilsulfonilmetanul) reprezinta o sursa naturala, biodisponibila de sulf, un mineral important ce contribuie la mentinerea unui nivel sanatos de colagen, cat si la sanatatea cartilajelor incheieturilor si la mobilitatea acestora. MSM actioneaza in mod sinergic pentru a spori beneficiile glucozaminei si condroitinei. Aceasta formula asigura de asemenea si acid hialuronic.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, trei (3) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei.

Fiecare tableta asigura:
Hidroclorura de glucozamina fara continut de crustacee 500 mg
Sodiu din sulfat de condroitina 400 mg
MSM (sub forma de metilsulfonilmetan) 500 mg
Extract de Colagen BioCell tip II® 100 mg, ce asigura: Colagen hidrolizat tip II 60 mg, Sulfat de condroitina 20 mg, Acid hialuronic 10 mg

Ambalaj: 60 tablete
Producator: Solgar Inc., SUA

Aleg SOLGAR deoarece:

    Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

    Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

    Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

    Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

    Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

    Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

    Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

    Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

    Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

http://www.mamanatura.ro/sanatate/recomandari/suplim_nutritive/glucosamine_hyaluronic_acid_chondroitin_msm_60tb-p10084527



Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM (60tb) - articole medicale rss - startsanatate