ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Miez de Caisa Raw (bogat in vitamina B17) 500gr - articole medicale

Miez de Caisa Raw (bogat in vitamina B17) 500grRaw Apricot Kernels B17 Rich 500 gr.

Samburi de caise Raw (amari)


Prezentare: punga de plastic silgilata cu 500 gr, aprox 1300 buc, introdusa intru-un recipient

rezistent din plastic

Producator: Doctor Bio

Recomandat pentru:

- Probleme de memorie (Alzheimer)

- Calculi biliari

- Bacterii si infectii

- Constipatie

- Anemie

- Sistem digestiv

- Sistem ocular

- Astenie

- Imunitate slabita

- Deficit de calciu, fier si magneziu

Avantaje:

- Este un produs vegan si vegetarian

- Nu contine gluten

- Nu este modificat genetic

- Este singurul aliment cu continut ridicat de vitamina B17

- Reprezinta o sursa abundenta de proteine, fibre, fier, zinc, potasiu, fosfor si magneziu

- Este usor de asimilat (fara nici o durere dentara)

Descriere:

Dr. Ernest Krebs, un biochimist renumit, a izolat in anul 1950, o noua vitamina pe care a

denumit-o vitamina B17, cunoscuta si sub numele de amigdalina (sau laetrile). Gustul amar al

samburilor de caise se datoreaza acestui compus din seminte, cunoscut sub numele de B17.

Vitamina B17 este o substanta care se gaseste in mod natural in peste 1200 produse alimentare

diferite, inclusiv in semintele de fructe, cum ar fi caise, prune, cirese, portocale, nectarine, mere,

piersici si in nucile crude.

O dieta echilibrata este esentiala pentru o viata sanatoasa. Putini dintre noi consuma

suficiente vitamine si minerale din alimentele pe care le mananca. Suplimentele nutritive devin

necesare pentru functionarea optima a organismului. Vitamina B17 este doar una din nutrientii

de care corpul nostru are nevoie.

Samburii de caise reprezinta cea mai bogata sursa naturala de vitamina B17. Dintre toate

alimentele care contin B17, s-a demonstrat ca semintele de caise contin cea mai mare cantitate de

vitamina B17, in plus mai contine si B15 si enzime naturale.

Vitamina B17 combate o multime de afectiuni si este un ajutor in lupta impotriva

diverselor infectii si bacterii, ajutand la refacerea tesutului bolnav. Reprezinta si un tonifiant

extraordinar pentru organele interne (ficat si inima) si imbunatateste vederea.

Samburii de caise mai contin celuloza si pectina, care pot fi folositi in tratarea

constipatiilor usoare, favorizand tranzitul intestinal. Un compus important este si fierul, care se

regaseste in acesti samburi, compus care favorizeaza producerea de hemoglobina si transportul

de oxigen.

Mai multe studii facute in Statele Unite ale Americii indica miezul acestor fructe ca fiind

printre cele mai puternice si eficiente alimente pentru stoparea si chiar inversarea proceselor de

imbatranire.

Contributii:

- Trateaza hipertensiunea arteriala

- Stimuleaza sistemul imunitar

- Ajuta la problemele legate de memorie (Alzheimer)

- Amelioreaza conditiile respiratorii (astm, bronsita, tuse cronica)

- Usureaza afectiunile stomacului

- Reprezinta un bun adjuvant pentru litiaza biliara

- Amelioreaza durerile provocate de artrita

- Indicat adultilor care sufera de polihipovitaminoze, astenii, carente de calciu, fier si magneziu

- Mentine tineretea biologica

- Efect laxativ

Mod de administrare:

Uz intern:

Adulti: 5- 10 bucati de samburi de caise

Copiii sub 6 ani: 1-2 bucati de samburi de caise

Ingrediente:

Samburi de caise Raw (Prunus armeniaca) ..................................500g

Precautii:

Datorita continutului ridicat de cianura, compusi care nu sunt benefici pentru sanatate,

acestia pot fi toxici administrati in doze mari, prin urmare nu se recomanda consumarea in

cantitati mari a samburilor de caise amari!

Conditii de depozitare:


Termenul de valabilitate al samburilor de caise, la temperatura camerei este de patru luni,

dar in cazul in care sunt pastrate intr-un loc racoros si uscat, termenul de valabilitate este de

aproximativ un an.

http://www.mamanatura.ro/sanatate/afectiuni/af_urologice/miez_de_caisa_raw_bogat_in_vitamina_b17_500gr-p10080994



Miez de Caisa Raw (bogat in vitamina B17) 500gr - articole medicale rss - startsanatate