ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Afinele iti tin intestinele sanatoase - articole medicale

Afinele iti tin intestinele sanatoaseAfinele, despre care se stie ca sunt excelente pentru sanatate, au chiar mai multe proprietati decat intuisera pana acum cercetatorii. Un nou studiu arata ca acestea te feresc de numueroase boli ale intestinului, printre care si de colita ulcerativa.

Pana acum se stia ca afinele sunt perfecte pentru pastrarea in forma optima a creierului, pentru vedere, si ca antioxidantii continuti tin cancerul la distanta, marind si speranta de viata. Cercetarile recente nu fac decat sa adauge noi puteri acestor fructe-minune.

Conform The Telegraph, care citeaza cercetatorii de la Universitatea Lund din Suedia, fibrele continute previn bolile intestinale, efectul fiind chiar inzecit atunci cand sunt consumate cu iaurturi probiotice.

In cadrul testelor, au fost incercate mai multe fructe din aceeasi familie, insa s-a dovedit ca efectul pe care il au afinele, bogate in polifenoli, este cel mai puternic. Combinatia afine-probiotice reduce considerabil numarul bacteriilor vinovate de aparitia inflamatiilor.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-10-2010/afinele-iti-tin-intestinele-sanatoase-994208




Afinele iti tin intestinele sanatoase - articole medicale - startsanatate