ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Agrisele, intrebuintari curative - articole medicale

Agrisele, intrebuintari curativeSpecialistii in medicina naturista considera agrisele fructele frumusetii. Ceaiul este si dejunul perfect pentru diabetici pentru ca normalizeaza valoarea ridicata a glicemiei.

Prin continutul de potasiu, agrisele actioneaza asupra tensiunii arteriale, deci hipertensivii le pot consuma cu incredere. Mai mult, micile fructe rosii pot fi folosite si in curele de slabire, pentru efectul lor tonic, informeaza ayushveda.com.

Agrisele contin de 20 de ori mai multa vitamina C decat portocalele. Tocmai de aceea sunt potrivite pentru tratarea afectiunilor intregii familii, de la cel mai mic pana la bunici.

Au rol antioxidant, antibacterian si antiviral. Pot fi remediul perfect impotriva anxietatii si stresului si sunt folosite de catre studenti si elevi in perioada examenelor.

Un consum regulat va imbunatati sistemul imunitar si cura de agrise este si o buna reteta de detoxifiere. Ceaiul, consumat zilnic, trateaza afectiunile ficatului si stomacului.

Trei cani pe zi de ceai de agrise sunt remediul perfect in tratarea racelii. Vitaminele si mineralele continute le recomanda pentru introducerea lor in dieta celor mici, pentru a le intari sistemul imunitar.

Fructele consumate proaspete sunt si remediul potrivit impotriva caderii masive a parului. In combinatie cu uleiul de cocos, poti obtine o masca de par eficienta pentru intarirea firului sensibil si hranirea lui de la radacina.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-02-2009/agrisele-intrebuintari-curative-905249




Agrisele, intrebuintari curative - articole medicale - startsanatate