ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alcoolul sporeste riscul infectiilor - articole medicale

Alcoolul sporeste riscul infectiilorO petrecere bine garnisita cu alcool va avea drept rezultat, in afara mahmurelii, un sistem imunitar slabit pentru cel putin 24 de ore.

Un studiu recent realizat la Colegiul de Medicina Veterinara, in cadrul Universitatii de Stat Mississippi, a aratat ca dupa ce li s-a administrat apa cu etanol, cobaii au fost mult mai vulnerabili la infectii decat in mod normal, relateaza BBC.

Si asta pentru ca proteinele esentiale in lupta cu bacteriile si virusurile nu pot fi la datorie din cauza alcoolului din sange, pentru cel putin 24 de ore.

Testele realizate pe cobai au atras atentia asupra faptului ca, desi toata lumea stia efectele consumului de alcool peste masura pe termen scurt, exista si efecte intarziate ale acestuia. Iar petrecerile prea dese nu fac decat sa scada imunitatea organismului pe o perioada mai lunga.

Alte efecte pe termen lung ale consumului exagerat de alcool sunt proasta functionare a memoriei, abilitatile mentale scazute.

O statistica citata de BBC arata ca in Marea Britanie, o treime dintre femei si barbati admite ca bea peste masura cel putin o data pe saptamana.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-22-2009/alcoolul-sporeste-riscul-infectiilor-893928




Alcoolul sporeste riscul infectiilor - articole medicale - startsanatate