ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente care te inalta - articole medicale

Alimente care te inaltaSi tu, dar si cel mic puteti incepe sa faceti urme pe frigider pentru a va masura. Exista o metoda prin care va puteti imbunatati inaltimea, numai prin dieta alimentara.

Cercetatorii americani sunt de parere ca inaltimea unei persoane este o mostenire genetica, dar ea poate suferi modificari importante printr-o alimentatie adecvata, informeaza ezinearticles.com.

Mancarurile bogate proteic, dar si cele care contin o cantitate mare de vitamina D nu iti vor lipsi in nici o zi. Este vitamina despre care se spune ca poate fi preluata foarte usor in urma expunerilor solare.

Pentru ca putem beneficia de vitamina D doar cateva luni din an in acest fel, alimentatia este de baza. Incearca sa adaugi pe lista ta de cumparaturi margarina, ficatul, uleiul de peste, heringii, somonul, scrumbia sau somnul.

O deficienta de vitamina D semnifica o dezvoltare improprie a structurii osoase, dar un exces poate provoca grav blocaje de metabolism. Tocmai de aceea evita sa consumi alimente bogate in vitamina D in acelasi timp cu suplimentele pe baza acestei vitamine.

Pentru a evita neplacerile, cere sfatul medicului tau nutritionist, care iti va recomanda cu exactitate gramajul fiecarei mese.

Pentru a castiga cativa centimetri in plus, chiar si ca adult, completeaza dieta ta cu alimente bogate proteic. Carnea slaba (vitel, peste, miel sau pasare) este cea mai indicata pentru tine, pe gratar doar, evitand prajelile. Ouale, cascavalul si fructele de mare pot fi si ele incluse in alimentatia ta.

Proteinele din alimentatie vor fi transformate in energia de care metabolismul tau are nevoie pentru a facilita producerea de hormoni de crestere.

Unii cercetatori americani au aratat ca dieta cu proteine si vitamina D poate avea ca efect cresterea in inaltime de la jumatate de centimetru pana la doi in sase saptamani doar, indiferent de varsta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-30-2009/alimente-care-te-inalta-963037




Alimente care te inalta - articole medicale - startsanatate