ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Apa minerala versus apa plata - articole medicale

Apa minerala versus apa plataHidratarea este foarte importanta pentru organismul tau. Pe langa lichidele preluate din alimentatie, nu uita de cei doi litri de apa pe care ii vei consuma in fiecare zi, pentru a avea o digestie buna.

Care este cea mai buna alegere, apa minerala sau cea plata? Nutritionistii recomanda numai apa plata, dar tie iti place mai mult cea minerala, chiar daca bei mai putina, ai gaze in permanenta si te simti balonat, informeaza ehow.com.

Apa minerala este repurificata prin metode industriale, bogata in dioxid de carbon. Din acest motiv, ea produce perturbari digestive si nervoase chiar. Din cauza continutului ridicat de sodiu si minerale, pe termen lung intervine in capacitatea organismului de a fixa calciul preluat din alimentatie.

Tendinta de a consuma numai apa minerala in timpul dietei este una normala pentru ca ea influenteaza decisiv scaderea apetitului. Pe termen lung insa, intreg aparatul digestiv este afectat, va fi mai lenes, iar scaunul neregulat iti va da mari batai de cap.

Apa plata insa nu contine o cantitate la fel de mare de dioxid de carbon. Stimuleaza digestia si digestia si nu intervine in nici un fel in fixarea altor minerale esentiale pentru o stare buna a sanatatii.

Mai mult, prin magneziul, calciul si iodul continut, apa plata are si proprietati terapeutice pentru afectiunile rinichilor, cele respiratorii (astm sau bronsita) si ale tractului digestiv.

Apa este un element vital pentru un organism sanatos. In timpul vietii, un om consuma de 600 de ori mai multa apa decat greutatea sa, iar alegerea tipului de apa potrivit metabolismului tau este un lucru foarte important. Fa cea mai buna alegere pentru tine, in functie de modul in care apa afecteaza pe termen lung starea generala a sanatatii.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-20-2009/apa-minerala-versus-apa-plata-955657




Apa minerala versus apa plata - articole medicale - startsanatate