ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Apare pe piata vaccinul contra alergiei la polen - articole medicale

Apare pe piata vaccinul contra alergiei la polenCercetatorii britanici lucreaza asiduu la un vaccin care sa tina sub control, o data pentru totdeauna, alergiile la polen, de care sufera milioane de oameni.

Oamenii de stiinta de la Imperial College si King's College, ambele din capitala britanica, spun ca vaccinul nu va presupune costuri mari, fiind o alternativa eficienta la tratamentele utilizate in prezent, relateaza BBC.

In cadrul testelor, serul a fost injectat intr-un strat de piele cu rol covarsitor in ceea ce priveste sistemul imunitar.

Pana acum, alergiile erau tinute sub control prin medicamente precum antihistaminele sau cu ajutorul steroizilor. In cazuri severe se administrau tablete sau se faceau injectii cu polen sub piele.

Insa cercetatorii britanici au gasit o alta cale de a rezolva problema, ei injectand serul intr-un strat specific al pielii, bogat in leucocite. Serul folosit contine mici cantitati de polen, de 2.000 de ori mai mici decat cele utilizate in prezent atunci cand se fac injectii.

Testele preliminarii, realizate pe 30 de pacienti, au aratat rezultate imbucuratoare, pacientii nemaifiind sensibili la acest alergen, se mentioneaza intr-un raport publicat de Journal of Allergy and Clinical Immunology. Urmeaza ul alt set de teste, desfasurate pe un lot mai amplu, de 90 de pacienti.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/vaccin/apare-pe-piata-vaccinul-contra-alergiei-la-polen-1189478




Apare pe piata vaccinul contra alergiei la polen - articole medicale - startsanatate