ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Batoanele de ciocolata, micsorate prin decizie guvernamentala - articole medicale

Batoanele de ciocolata, micsorate prin decizie guvernamentalaZvonurile aparute in presa, in urma cu ceva vreme, conform carora batoanele de ciocolata din Marea Britanie vor fi micsorate, se confirma. Guvernul laburist a decis masurile standard ale dulciurilor comercializate in regat.

Autoritatile din domeniul sanatatii au intampinat cu optimism anuntul, sperand ca rata obezitatii nu va mai creste cu rapiditatea de pana acum, relateaza The Telegraph.

Astfel, popularul baton Mars va intra la apa, pierzand 8 grame, de la 58 la 50 de grame, la fel ca si ciocolata Twix. Nici racoritoarele gazoase nu au fost uitate, cutiile de 330 de mililitri urmand sa fie micsorate pentru a se ajunge la doza standard de 250 de mililitri.

Numai ca cei care activeaza pe aceasta piata si-au aratat deja nemultumirea, spunand ca aceasta schimbare ii va costa o gramada de bani. Ideea ca Coca-Cola isi va restructura fabricile, care produc in prezent bauturi imbuteliate la un nivel standard european, pentru a scoate doze mai mici, pare putin probabila, a declarat un producator de dulciuri de pe piata britanica.

Rata obezitatii s-a dublat in ultimii 25 de ani, arata statisticile. Doar daca se reduc grasimilie saturate, aducandu-se la un nivel recomandat, 3.500 de britanici n-ar mai muri in fiecare an, spun expertii din regat.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/07-29-2009/batoanele-de-ciocolata-micsorate-prin-decizie-guvernamentala-835716




Batoanele de ciocolata, micsorate prin decizie guvernamentala - articole medicale - startsanatate