ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Carnatii de Craciun si sanatatea - articole medicale

Carnatii de Craciun si sanatateaCarnatii sunt preparatele traditionale in perioada Craciunului. Pe cat sunt de deliciosi, pe atat ingreuneaza digestia prin continutul ridicat de grasimi.

Tocmai de aceea carnea se combina cu cea de vita, se adauga usturoi si piper si, de regula, se afuma pentru reducerea grasimilor. Chiar daca ingreuneaza digestia, carnatii raman delicatesele romanesti de sezon, care se afla pe masa fiecaruia dintre noi in aceasta perioada.

Ei sunt nelipsiti de pe masa in timpul Sarbatorilor in intreaga lume. Retetele variaza in fiecare tara, in functie de condimentele traditionale, existand mii de feluri de carnati in intreaga lume, scrie about.com.

Pentru ca se prepara in casa, te poti asigura ca fiecare ingredient este continut in cantitati corespunzatoare, astfel ca o masa de carnati sa nu devina dintr-o placere o povara.

O cantitate mica de grasime in carnati semnifica de fapt un preparat uscat, dar delicios. Daca vrei totusi sa adaugi carne de porc grasa in carnati, poti face acest lucru, dar in cantitati reduse, adaugand si ceapa din belsug sau ciuperci, pentru ca preparatul sa nu iti ingreuneze prea mult digestia.

O alta modalitate de reducere a grasimilor din carnatii deliciosi este de a-i depozita la rece, inveliti in prosoape de hartie. Astfel, grasimile continute vor fi absorbite si te vei putea bucura de preparatul tau preferat la orice ora din zi.

Nutritionistii recomanda carnatii deliciosi de sezon pentru ca sunt o sursa sigura de zinc si vitamina B12, asigurand sanatatea intregului sistem nervos. O atentie sporita trebuie acordata continutului de sare al preparatului, evitand excesele.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-28-2009/carnatii-de-craciun-si-sanatatea-983436




Carnatii de Craciun si sanatatea - articole medicale - startsanatate