ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cate bacterii gazduieste corpul tau? - articole medicale

Cate bacterii gazduieste corpul tau?Gelul dezinfectant pe care il porti mereu cu tine e neputincios in fata armatei de bacterii care iti coloneaza corpul. Un studiu recent a aratat ca suntem gazda pentru nu mai putin de 10.000 de bacterii.

Bacteriile care ne colonizeaza pot fi inofensive sau dimpotriva, letale, daca numarul lor creste incontrolabil, relateaza pielea, intestinele si vaginul.

Chiar daca si oamenii sanatosi poarta pe trupul si in organismul lor bacterii ce ar putea fi letale, acestea nu constituie un pericol, pentru ca numarul lor este indeajuns de mic.

Studii anterioare au legat bacteriile de afectiuni precum sindromul colonului iritabil, dar si de aparitia alergiilor, in cazul copiilor. Cunoscand si cercetand felul in care interactioneaza aceste bacterii oamenii de stiinta afla mai multe despre bolile de care ajungem sa suferim, ceea ce poate duce la gasirea de noi tratamente.

In prezent se cerceteaza ce rol au bacteriile in aparitia unor boli precum diabetul de tip 1, obezitatea sau maladia Crohn, se mentioneaza intr-un raport publicat de PLoS ONE.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/bacterii/cate-bacterii-gazduieste-corpul-tau-1173195




Cate bacterii gazduieste corpul tau? - articole medicale - startsanatate