ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cate substante nutritive exista in micul tau dejun? - articole medicale

Cate substante nutritive exista in micul tau dejun?Daca iti vei incepe ziua cu un mic dejun nutritiv, te vei bucura de o zi frumoasa, te vei putea concentra mai bine si iti vei atinge obiectivele cu succes.

Readers Digest iti propune in continuare cateva variante de mic dejun, aratandu-ti cat de sanatoase sunt pentru tine.

Daca vei alege o omleta cu spanac si branza de capra, vei asimila 235 de calorii, 20 gr proteine, 4 gr de carbohidrati, 1 gr fibre, 6 gr grasimi saturate, 228 mgr de colesterol si 471 mgr de sodiu.

O briosa din fructe de padure iti va oferi 2 gr de grasimi, 24 mgr colesterol, 162 mgr sodiu, 18 gr carbohidrati, 1 gr fibre, 8 gr zahar, 3 gr proteine si 98 de calorii. De asemenea, aceste briose sunt o sursa excelenta de calciu si fosfor.

In locul unei briose din fructe de padure, poti alege o briosa din tarate si in acest mod vei asimila 60 de calorii, 2 gr proteine, 13 gr carbohidrati, 3 gr fibre si 106 mgr sodiu.

In cazul in care iti vei incepe ziua cu un shake de fructe de padure, o sa asimilezi 200 de calorii, 5 gr proteine, 36 gr carbohidrati, 7 gr fibre, 5 gr grasimi, 1 mgr colesterol si 33 mgr sodiu.

Napolitanele sau clatitele facute din cereale iti vor oferi 292 de calorii, 8 gr proteine, 60 gr de carbohidrati, 3 gr fibre, 3 gr grasimi, 1 gr grasimi saturate, 56 mgr colesterol si 331 mgr sodiu.

Poti incepe ziua consumand paine dulce cu stafide si scortisoara si vei asimila 198 de calorii, 3 gr grasimi, 1 gr grasimi saturate, 19 mgr colesterol, 234 mgr sodiu, 28 gr carbohidrati, 6 gr fibre, 8 gr zahar si 7 gr proteine. De asemenea, sunt o sursa buna de fier, magneziu, tiamina si fosfor.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-14-2009/cate-substante-nutritive-exista-in-micul-tau-dejun-918581
Cate substante nutritive exista in micul tau dejun? - articole medicale - startsanatate