ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce pot face semintele de chimen pentru sanatatea ta - articole medicale

Ce pot face semintele de chimen pentru sanatatea taChimenul nu este ceva necunoscut noua, el fiind utilizat inca din cele mai indepartate vremuri. Daca inca nu esti familiarizat cu beneficiile semintelor de chimen asupra sanatatii tale, citeste in continuare sa le afli.

Aceasta planta traditionala este cunoscuta pentru beneficiile sale medicale de zeci de ani. Chimenul ajuta la digestie, fiind util pentru tulburari digestive, deoarece uleiul esential din semintele de chimen activeaza glandele salivare, aminteste Ayushveda. De asemenea, timolul, prezent in semintele de chimen, promoveaza o digestie lenta si ajuta impotriva arsurilor.

Semintele de chimen actioneaza ca un laxativ natural.

Daca suferi de insomnie, semintele de chimen iti vin in ajutor. Semintele de chimen te vor face sa ai un somn linistit, fara ca nimic sa nu te distraga, deoarece acestea au un efect linistitor.

Amelioreaza greturile de dimineata, asa ca semintele de chimen fac minuni pentru femeile insarcinate. Se consuma sub forma de ceai, o lingurita de seminte de chimen la un pahar de apa. Acest ceai poate fi folosit si de persoanele ce au greuturi dimineata din cauza unor boli.

Semintele de chimen ajuta in vindecarea simptomelor racelii, printre care si tusea. De asemenea, durerile in gat pot fi ameliorate cu ajutorul acestor seminte.

Cu varsta, metabolismul devine mai lent. Sucul de chimen te va ajuta, deoarece sporeste caldura in organismul dumneavoastra si in cele din urma creste metabolismul. Adauga seminte dietei tale si te vei simti mai bine.

De asemenea, semintele de chimen te ajuta sa nu faci astm, bronsita sau alte probleme respiratorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-27-2010/ce-pot-face-semintele-de-chimen-pentru-sanatatea-ta-990714




Ce pot face semintele de chimen pentru sanatatea ta - articole medicale - startsanatate