ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce ti se intampla daca fumezi in masina - articole medicale

Ce ti se intampla daca fumezi in masinaFumatul in masina este deosebit de periculos pentru sanatatea ta, indiferent de numarul de tigari. Un studiu recent al specialistilor trage un semnal de alarma in aceasta privinta.

In masina, atunci cand o persoana fumeaza chiar si o singura tigara, este depasit de peste trei ori nivelul de poluare recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie inquisitr.com.

Mediciii din Marea Britanie au masurat nivelul de particule fine din masinile a 17 persoane fumatoare si au tras concluzii surprinzatoare si ingrijoratoare.

Chiar si atunci cand soferul deschide geamul pentru a aerisi masina, particulele daunatoare se afla inca inauntru, intr-un numar prea mare. Aceste particule prezente in fumul de tigara sunt periculoase pentru ca se depun in adancimea plamanilor.

Unele tari au luat deja masuri pentru a interzice fumatul in masinile in care se afla copii. In Dubai (Emiratele Arabe Unite), de exemplu, soferii nu au voie sa fumeze in masinile lor, in cazul in care inauntru se afla persoane sub 12 ani. Studiul de specialitate al expertilor britanici va aparea in revista "Tobacco Control".


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fumat/ce-ti-se-intampla-daca-fumezi-in-masina-1196420




Ce ti se intampla daca fumezi in masina - articole medicale - startsanatate